Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Gezond Bezig Zijn staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Vruchtbaarheid

http://gezondbezigzijn.nl/img/info-advies/vruchtbaarheid.jpg Jullie willen graag een kindje. Het eerste dat je doet is stoppen met het gebruik van voorbehoedsmiddelen. De meeste stellen wachten het daarna een tijdje af en worden vanzelf een keer zwanger. Niet bij iedereen gaat het zo gemakkelijk, zeker wanneer de zwangerschap al een aantal maanden op zich laat wachten willen veel stellen de kans op zwangerschap stimuleren.

Vruchtbaarheid bij vrouwen
Vrouwen zijn het meest vruchtbaar tijdens de dag waarop de eisprong plaatsvindt. Wanneer uitgegaan wordt van een normale menstruatiecyclus van 28 dagen, vindt de eisprong meestal plaats rond 14 dagen na de laatste menstruatie. Een aantal dagen daarvoor behoren ook tot de meest vruchtbare periode. Wanneer je op een van deze ‘vruchtbare dagen’ geslachtsgemeenschap hebt is de kans op zwangerschap het grootste. Sperma blijft ongeveer 48 uur in je lichaam leven dus op dag 10, 12 en 14 van het cyclus is de kans het grootst om zwanger te worden.

Bij een onregelmatig cyclus kan de vruchtbare periode gemeten worden met een ovulatietest. Let ook op lichamelijke signalen zoals vollere borsten, pijn, hogere lichaamstemperatuur en verandering in het baarmoederhalsslijm.

Vruchtbaarheid bij mannen
Niet alleen de vruchtbaarheid van de vrouw is belangrijk bij het zwanger worden. Bij ongeveer 50% van de stellen die minder vruchtbaar zijn, wordt een afwijking bij de man gevonden. Hiervan is in 30% de gevonden afwijking bij de man de enige factor waardoor de zwangerschap uitblijft. Veel voorkomende factoren zijn een verminderde kwaliteit van het sperma en prostaatproblemen.

Kwaliteit van het sperma
De kwaliteit van het sperma van de man speel een belangrijke rol bij de bevruchting. Bij mannen is er vrijwel nooit sprake van algehele onvruchtbaarheid, maar van verminderde vruchtbaarheid omdat de kwaliteit van het sperma niet optimaal is. Vaak is de kwaliteit (beweeglijkheid en vorm) van de zaadcellen niet maximaal, waardoor de eicel niet op tijd wordt bereikt. Een slechte zaadkwaliteit is meestal te wijten aan een stoornis in de spermaproductie.

Prostaatproblemen
De prostaat speelt een belangrijke rol bij de voortplanting. De prostaat vervoert zaadcellen. Bij een zaadlozing komen de zaadcellen in het prostaatvocht naar buiten. Het prostaatvocht houdt de zaadcellen in leven op de reis naar buiten en in de vagina. De prostaat zorgt er ook voor dat sperma niet in de blaas terecht komt. Het is dus van belang om de prostaat gezond te houden. Zelf kun je door een gezond voedingspatroon aan te nemen, voldoende te bewegen en regelmatig seks te hebben de gezondheid van je prostaat bevorderen.

Producten die de kwaliteit van sperma kunnen bevorderen.
Klik op het product om het te bestellen.

VitaFert, Prostaformula, ProstaatFit, VitaProsta

Waarom bij Gezond Bezig Zijn?

  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Uw pakket wordt niet bij de buren geleverd.
  • Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen